Nieuws van HSLnet

Elke woensdagmiddag spreekuur HSLnet


Elke woensdagmiddag van 16.00-18.00 uur zit onze vrijwilliger Peter Stas in gemeenschapshuis 't Perron in Heeze om vragen te beantwoorden van HSL-netleden. Als u een vraagt heeft, of hulp nodig heeft; schroom niet om naar 't Perron te komen. 

Blokjes in tv-beeld

Eind februari 2018 hebben enkele abonnees last van 'blokjes in hun tv-beeld'. De providers zijn hard aan het werk om dit probleem op te lossen. 

De providers weten dus van dit probleem maar u kunt natuurlijk altijd contact opnemen met uw provider als u vragen of opmerkingen heeft:

PLINQ, tel. 088 - 776 84 44
TriNed, particulier tel. 0800 - 80 30
TriNed, zakelijk tel. 0800-90 30
VAIBR, tel. 0418 - 226022 

Onderzoek gaat over prijs-kwaliteitverhouding

Het onderzoek van Miguel Hulsman, lid van de Ledenraad van HSLnet, heeft tot verschillende reacties geleid op social media.

Wij vinden het belangrijk om te melden dat het onderzoek, tussen onze drie providers en andere providers, zich uitsluitend toespitst op de prijs-kwaliteitverhouding voor wat betreft internetsnelheden. Niet meer, niet minder. Miguel heeft zijn onderzoek gebaseerd op de gegevens die betreffende providers op hun sites hebben staan. Ook heeft Miguel metingen gedaan naar de down- en uploadinternetsnelheden.

Zijn onderzoek ging dus níet over tv-pakketten, telefonie of de dienstverlening van de providers.

Uit sommige reacties blijkt dat een aantal mensen niet tevreden is over de service van hun (vroegere) provider.

Dat betreurt HSLnet want wij doen er alles aan om onze leden tevreden te houden. Wij zijn een coöperatie die werkt met kundige vrijwilligers die voor u klaar staan. Onze persoonlijke service gaat ver: onze medewerkers komen, als u bij uw provider niet verder komt, gratis bij u thuis om u vooruit te helpen. Dan kunt u weer snel genieten van ons supersnelle en stabiele internet en van een haarscherp tv-beeld.

U kunt met uw vragen ook terecht op ons spreekuur in dorpshuis ’t Perron in Heeze, elke woensdagmiddag van 16.00-18.00 uur. Voor vragen: 040 - 72 00 720.


Nieuwsbrief archief