Nieuws van HSLnet

HSLnet legt in 2018 glasvezel aan in buitengebied

HSLnet inventariseert momenteel de behoefte voor glasvezel onder bewoners in het buitengebied. Het buitengebied is daarvoor in clusters verdeeld. Vanaf 70% deelname per cluster wordt glasvezel aangelegd. De aanleg kan al in het voorjaar van 2018 starten.
De eerste drukbezochte informatieavond hierover was op 8 november 2017 in Valentijn in Sterksel. Deze avond was voor de bewoners van de Ronde Bleek, Turfven, Peelven, Averbodeweg, Pandijk, Stoeiing en Holderden. Het enthousiasme voor glasvezel was groot onder de bezoekers (zie foto). “Eindelijk”, was de stemming. Alle aanwezigen van deze eerste clusters (B02-B03) willen glasvezel.

De volgende bijeenkomst is op 12 december in De Riestenblik aan de Paaldijk 7 in Leende. Aanvang 20.00 uur. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bewoners van de Strijperdijk, Waterstraat, Renheide, Paaldijk, Oude Dijk, Jansborg en Raadbroekweg in Leende.

ADVIES: Als u in het buitengebied woont en ook glasvezel wilt van HSLnet, sluit dan geen abonnement meer af bij andere aanbieders dan HSLnet. Want dan zit u aan die andere aanbieder minstens een jaar vast! 


Nieuwsbrief archief