Aansluitgebied & Clusters

Informatieavonden

Het aan te sluiten buitengebied van Heeze-Leende is verdeeld in drie clusters. In het voorjaar van 2018 start, bij 70% aanmelding, de aanleg van Fase 1. Inschrijven kan vanaf begin januari 2018. 

Voor de betreffende clusters worden informatieavonden georganiseerd.

De laatste 4 infoavonden, in 2018, zijn op 9 en 23 januari en op 8 en 21 februari.

-9 januari, in Valentijn Sterksel, voor de bewoners van de Pastoor Thijssenlaan, Molhout, Chijnsgoed, Kerkedijk en de Biesputten

-23 januari, in Valentijn Sterksel, voor de bewoners van de Albertlaan, Ten Brakeweg, Peelven, Beukenlaan, Vonderweg, Oostrikkerweg en Korte Vlaamseweg

-8 februari, in Brouwershuis Leende, voor de bewoners van Oostrikkerdijk, Oostrikkerweg, Schoordijk, Molenschut, Zevenhuizen, Maarheezerweg en Burg. Vogelslaan

-21 februari, in Valentijn Sterksel, voor de bewoners van de Vlaamseweg, Korte Vlaamseweg, Heezerweg, Euvelwegen en Sterkselseweg. 


De inschrijfperiode voor Fase 2 begint medio 2018. Fase 3 is een maatwerktraject en start na afronding van de eerste twee fasen.

Bekijk hieronder het voorlopige totale aansluitgebied voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van onze gemeente (bovenste afbeelding), en het aansluitgebied van Fase 1 (onderste afbeelding). Klik op de afbeelding voor een groter beeld.

Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u of uw woning binnen één van de clusters valt? Neem dan contact met ons op via buitengebied@hslnet.nl.