Schrijf nu in bij HSLnet

Sluit aan bij HSLnet

Omdat meerdere providers op ons netwerk aanbieden, helpen we u met het maken van een keuze. Via onderstaand formulier geeft u aan ons door in welk basispakket u interesse hebt. Wij nemen dan contact met u op om op basis van uw behoefte een advies te doen voor de provider en het pakket. 

Heeft u uw keuze al gemaakt?  

Indien u al weet welke provider u wilt, selecteer deze dan via het pakket dat u wilt afnemen. Vervolgens zetten wij uw aanvraag door naar de desbetreffende provider en neemt deze telefonisch contact met u op om de aansluiting rond te maken. 

Zelf direct bestellen bij de provider?

Via de websites van de providers kunt u ook zelf uw pakket samenstellen en bestellen door uw postcode in te voeren. 

Bestel via Fiber

Bestel via Glasnet

Bestel via SNLR

Bestel via Plinq
Bestel via VAIBR

Komt u er niet uit, heeft u vragen of twijfelt u? Kies dan in onderstaand formulier 'ik weet het nog niet, help mij bij het maken van een keuze'. 

Inschrijven kan ook door middel van een inschrijfformulier, op te halen in het informatiecentrum, Schoolstraat 48, in 't Perron in Heeze.
Daar kunt u uiteraard ook uw vragen stellen. U kunt ook antwoord op veel vragen vinden via de HSLnet ondersteuning op help.hslnet.nl.

We verwelkomen u graag op het coöperatieve netwerk van HSLnet.


Afspraakformulier

Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze adviseurs snel contact met u op voor een afspraak.


Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Privacy

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om contact met u op te kunnen nemen aangaande uw aanvraag. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en zullen nooit aan derden worden verstrekt. Bekijk voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens ons privacybeleid

Verplicht veld