Stap over op glasvezel!

KPN en Ziggo hebben hun tarieven verhoogd per 1 juli 2018. 


Wat betekent dat voor u als klant? U gaat meer betalen per maand, maar krijgt daar niet meer voor terug. De totale stijging kan voor u oplopen tot wel €40,- per jaar bij een alles-in-één pakket. Een goed moment dus om over te stappen naar glasvezel van HSLnet, een toekomstbestendig netwerk met haarscherpe TV en razendsnel internet. 


Waarom glasvezel?

Met glasvezel geniet u van razendsnel internet, haarscherpe televisie en bent u nooit meer beperkt in snelheid! Up- en downloaden van data via uw internetverbinding gaan supersnel. Met meerdere apparaten televisie kijken, internetten of online gamen is geen enkel probleem. En is uw hele straat tegelijk online? Daar merkt u niets van, uw verbinding is alleen van u en wordt niet gedeeld met anderen in de straat. Zie het als een 10-baans snelweg, rechtstreeks vanuit uw meterkast. 


Overstappen?

Op het netwerk van HSLnet leveren meerdere providers. U bent dus vrij om te kiezen bij welke provider u diensten af wilt nemen. Alle providers bieden hun eigen pakketten en aanvullende diensten, zo kunt u altijd kiezen voor een pakket dat bij u past. 

Twijfelt u over welke provider bij u past? Vraag dan advies bij een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u thuis om te bekijken welke provider met welk pakket aansluit bij uw wensen.


Sta nu over!

Wilt u overstappen op een glasvezelverbinding voor uw internet, telefoon en televisie? Maak dan een keuze uit één van onze providers:

Trined

Sinds 1999 leveren wij internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten. Stap jij ook over op glasvezel? Eindelijk razendsnel internetten, televisie kijken in HD-kwaliteit en voordelig bellen via je vaste lijn. Onze sterke punten:

  • Televisie kijken via Coax & interactief mogelijk!
  • Overstappen is zo geregeld
  • Gratis basisinstallatie
  • Maatwerk voor bedrijven

Voor € 53,50 per maand:

  • 500 Mbps internet (up- en down)
  • Ruim 85 tv zenders
  • Voordelig vast bellen

Actie

Trined biedt iedereen die overstapt naar glasvezel 1 jaar gratis Fox Sports Eredivisie of het pluspakket. Daarnaast kunt u gebruik maken van een overstapservice, Trined helpt u dan met het opzeggen van uw oude provider en kijkt samen met u naar het juiste moment, zodat u nooit zonder diensten zit en de abonnementen zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. 

Vul hier uw postcode in op de website van Trined en bekijk welke pakketten op uw adres leverbaar zijn! Of neem contact op met Trined via telefoonnummer 0880 - 80 3030 .Plinq

PLINQ is een volledig zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Al ruim 15 jaar leveren wij diensten als internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen. In tegenstelling tot de meeste providers in Nederland, leveren wij al onze diensten volledig vanuit eigen huis.

PLINQ is de meest gekozen provider op het netwerk van HSLnet. Kiest u voor PLINQ dan krijgt u de keuze uit een aantal complete en voordelige pakketten of u kunt volledig zelf uw pakket samenstellen.

U heeft al razendsnel en stabiel 500 Mbps internet vanaf €42,50 per maand! 

Actie

Stap nu over naar PLINQ en krijg:

· Gratis basisinstallatie door onze ervaren monteur

· Nog steeds de mogelijkheid om analoog televisiesignaal te ontvangen

· Gratis upgrade naar 500 Mbps internet

· Kijk zes maanden gratis naar één van onze premiumpakketen: Fox Sports Eredivisie, Fox Sports International, Film1, Ziggo Sport Totaal incl. Formule1, Erotiek

Vul hier uw postcode in op de website van Plinq en bekijk welke pakketten op uw adres leverbaar zijn! Of neem contact op met Plinq via telefoonnummer 088-7768444.


VAIBR.

VAIBR is een jonge speler op de dynamische glasvezelmarkt. Onze passie voor internet, telefonie en televisie hebben geleid tot VAIBR. Wij geloven in een strak aanbod, waarbij iedereen profiteert van de voordelen van glasvezel.

We geloven in gemak en eenvoud.

Géén onoverzichtelijke pakketten, geen eindeloze opties. We willen het helder houden en vooral hele goede diensten leveren. Want voor gebruikers zijn betrouwbare diensten het belangrijkst. Ontelbare opties maken het alleen maar onnodig ingewikkeld.

Waarom VAIBR

· Goedkoopste provider op het netwerk van HSLnet. Alles-in-één al vanaf €49,95 per maand

· Gratis basisinstallatie

· Gratis upgrade naar 500 Mbps

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over VAIBR. 

Klik hier voor de website van VAIBR en bekijk welke pakketten op uw adres leverbaar zijn! Tijdens kantooruren is VAIBR bereikbaar op 0418-226022 of via info@vaibr.nl.