Overstappen

U maakt waarschijnlijk gebruik van tv, telefoon en internet. Dit kunt u traditioneel via de kabel doen bij UPC of KPN. Bij commerciële partijen start u vaak met relatief lage abonnementskosten, maar voordat u het weet stijgen deze. Veel slimmer is het om lid te worden van HSLnet en gebruik te maken van ons glasvezelnetwerk. Met een abonnement op het HSLglasvezelnetwerk bent u op de toekomst voorbereid, uw huis stijgt in waarde en u heeft veel meer gebruiksgemak.
Het down- en uploaden van foto’s en films, het spelen van games en al uw andere internet gebruik zullen veel sneller gaan, u kijkt haarscherpe interactieve televisie en u maakt gebruik van voordelige telefonie.

Doordat er meerdere providers/dienstaanbieders op ons open netwerk kunnen acteren, bieden zij gunstige abonnementsgelden. De providers houden elkaar immers scherp betreft de tarieven en in de service naar de klanten toe. U kiest uw eigen provider.

Bekijk onze dienstenaanbieders. Als u zich heeft aangemeld bij één van de dienstenaanbieders, zetten zij het overstapproces in gang.
U wordt dan automatisch lid van Coöperatie HSLnet.

Zie ook:

Overstapservice

Aansluitkosten

Schrijf nu in!