Zakelijk aanbod

HSLnet is er ook voor de ondernemer die een goede, stabiele internetverbinding nodig heeft. Er zijn uiteraard mogelijkheden om zakelijke diensten af te nemen bij een aantal providers. Deze zakelijke dienstenaanbieders, bieden naast televisie, internet en verschillende telefoniediensten, onder andere ook beveiliging, back-uppen en pinnen aan.


Waarom een zakelijke verbinding?

Het verschil tussen een zakelijke en een particuliere verbinding ligt in dit geval niet zozeer aan de glasvezelverbinding zelf, maar aan het type abonnement dat u afsluit. Wanneer een bedrijf afhankelijk is van een stabiele internetsnelheid voor het afhandelen van orders of het monitoren van processen, kan een eventuele storing de bedrijfsvoering ernstig verstoren. Zakelijke dienstenaanbieders op glasvezel hebben vaak uitgebreidere service en gegarandeerde hulp bij een eventuele storing, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook is hun algemene up-time vaak hoger dan bij particuliere diensten en bieden zij aanvullende diensten, zoals beveiliging en een pin-dienst. 


Benk Groep

De Benk Groep is vanuit HSLnet de schakel naar zakelijke dienstverleners via glasvezel. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor een zakelijke aansluiting. Zij bekijken samen met u de situatie van uw bedrijf en adviseren u in de keuze voor een provider. Bij Benk Groep weten ze ook precies welke provider diensten kan leveren binnen uw postcodegebied.


Over Benk Groep
Benk Groep staat voor hoge kwaliteit en goede service. Wat uw vraag ook is, wij denken met u mee en lossen het snel voor u op. Als onafhankelijke aanbieder van telefonie, internet en ICT bent u niet aan één partij gebonden en kunnen wij u het beste advies op maat geven. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag of morgen, maar kijken we vooral ook vooruit. Zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de beste oplossing.


Onze sterke punten
Wilt u een nieuwe internetverbinding, uw netwerkbeheer uitbesteden of wilt u via de cloud werken maar weet u niet waar u moet beginnen? Benk Groep denkt graag met u mee. Benk Groep heeft ruime en brede ervaring met internet, telecom, ICT, cloud, beveiliging, track & trace voor de zakelijke markt en biedt hierop support op maat. Waardoor wij uw organisatie op elk vlak in de breedte kunnen helpen. Voor onafhankelijk advies op maat, support en ondersteuning, maar bijvoorbeeld ook voor VoIP telefonie of het aanleggen van een nieuwe internet- of telefoonverbinding.

Contact

Benk Groep B.V.

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

T +31 40 - 3036000

www.benkgroep.nl


Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail en één van onze adviseurs neemt contact met u op.