3 nieuwe providers bij HSLnet

Naast de snelheid is keuzevrijheid altijd een belangrijk speerpunt geweest voor HSLnet. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen voor een provider die past bij de wensen die je hebt voor internet, televisie en bellen. We moedigen daarom ook meer diversiteit en keuze in het aantal providers al jaren aan. En ook al is het aantal providers dat diensten levert over het netwerk van HSLnet al enige jaren stabiel, dat betekent niet dat er aan de achterkant niets gebeurde op dat vlak. We kunnen dan ook met trots aankondigen dat ons netwerk binnenkort wordt uitgebreid met niet één, maar wel drie nieuwe providers! Allemaal providers die pakketten of dienstverlening aanbieden die net anders zijn dan onze huidige aanbieders. Meer keuzevrijheid dus, zo is er altijd een pakket dat bij je past!

De nieuwe providers kunnen vanaf 1 november diensten leveren over het netwerk van HSLnet. Na aanmelding wordt er door de provider een afspraak gemaakt voor de activatie van het glasvezelmodem, zodat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van je verbinding!

Onze nieuwe providers, SNLR, Fiber en Glasnet stellen zich hieronder vast aan je voor. Binnenkort zullen zij zichzelf verder introduceren en hun aanbod bekend maken door middel van een campagne. Je zult dit vanzelf voorbij zien komen op straat of in je brievenbus. Bekijk voor meer informatie over de pakketten en diensten alvast de link bij elke provider.

Fiber

Realiseert u zich wel eens hoe veel u eigenlijk digitaal doet? En dat we steeds méér online doen? Jaren geleden kon je nog wel toe met een ADSL lijntje. Maar tegenwoordig zie je dat zelfs VDSL of de kabel tegen hun grenzen aanlopen.

Daarom staat Fiber NL voor Snelheid met een grote S. Wij weten wat u nodig heeft, niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. U krijgt bij ons de maximale snelheid van glasvezel: 1.000 Mbps, zowel up als down. Wel zo handig!

U krijgt ongekende snelheid, maar vooral veel gemak: Kijk interactieve HD TV, waar u maar wilt; geniet van Netflix, laat de kids lekker gamen, werk thuis… alles kan tegelijk.

Kiest u nu voor Fiber, dan krijgt u ook twee leuke cadeautjes erbij: De Google Home Mini én de Chromecast, voor nog meer gemak.

Meer informatie? Kijk dan op bestel-fiber.nl/heeze-leende.


Glasnet

Wij zijn de internetprovider genaamd Glasnet. Je kent ons nog niet en daarom willen we graag met je kennismaken. We leveren net als andere providers internet, televisie en telefonie, maar toch zijn wij een beetje anders. 


Wellicht wil je je eigen router gebruiken, of huur je er één van ons zodat we je makkelijk op afstand kunnen helpen. Beide is mogelijk, en bij ons heb je de flexibiliteit om zelf te kiezen hoe je online komt.

Als jij je bij ons aanmeldt, dan;

  • regelen wij een naadloze overstap door je oude provider op te zeggen en je telefoonnummer mee te verhuizen;
  • krijg je gratis installatieservice inclusief monteur; jij hoeft dus niets te doen;
  • kijk je interactieve TV zonder gedoe met kabels;
  • hebben we na installatie contact om te vragen of alles naar wens is. Wel zo netjes.

Als je vragen hebt, bel ons gerust op 088-8001800 of stuur een mail naar hallo@glasnet.nl. We maken graag kennis met je.
www.glasnet.nl

SNLR

Ga jij ook voor internet dat sneller groener én glasvezel is?
SNLR is dé provider voor sneller internet met het oog op ons klimaat en een beter milieu. Als klant van SNLR draag jij daar automatisch aan bij. Wij investeren namelijk in groene initiatieven, dat vinden wij belangrijk!

Internet Only voor slechts € 39,50 p/mnd

  • 1.000 Mbps internet
  • Draadloze Router
  • Vast IP-adres
  • Gratis basisinstallatie
Bekijk hier de pakketten van SNLR