Digitale levenslijn voor zorg op afstand

HSLnet introduceert een nieuw aanbod speciaal voor senioren via de glasvezelaansluiting in Heeze-Leende.
Voor slechts € 35,00 per maand wordt televisie, bellen en een veilige betrouwbare verbinding aangeboden. Hierop kunt u nu, of later, een zorgdienst aansluiten, bijvoorbeeld zorg op afstand of sociale alarmering. 

De Digitale levenslijn is nu precies een dienst die ons als coöperatie sterk maakt.

Digitale levenslijn
HSLnet introduceert een nieuw aanbod speciaal voor senioren via een glasvezelaansluiting in Heeze-Leende. Voor slechts € 35,00 per maand wordt televisie, telefoon en een veilige betrouwbare verbinding voor zorg op afstand geboden.

Zorg op afstand
Deze verbinding, ook wel ‘de digitale levenslijn’ genoemd, is essentieel voor mensen die geen internetverbinding wensen, maar wel verbonden willen worden met bijvoorbeeld een zorgcentrale of gebruik willen maken van sociale alarmering richting hun mantelzorgers.

Waarom deze unieke toepassing?
Uit onderzoek van ons klantenbestand kwam naar voren dat slechts 30% van bewoners van tussen de 65 en 79 jaar gebruik maakt van diensten over het glasvezelnetwerk van HSLnet. Voor de bewoners van boven de 80 jaar is dat slechts 9%. Een van de speerpunten van HSLnet is ouderen gebruik te laten maken van het glasvezelnetwerk zonder dat zij daarbij een abonnement voor een internetaansluiting hoeven af te sluiten. 

Waarom zijn er zo weinig gebruikers in deze groep?
Ouderen hebben vaak wel TV en Telefonie, maar gebruiken geen internet. Uit onderzoek is gebleken dat er voor TV en Telefonie vaak gebruik gemaakt wordt van Ziggo en KPN. De kosten voor deze separate diensten zijn meestal hoger dan een senioren-abonnement bij HSLnet.

HSLnet biedt nu voor deze groep een unieke oplossing
Om nu, of in de toekomst, gebruik te kunnen maken van de zorgdiensten die over het glasvezelnetwerk geleverd worden, heeft HSLnet ‘de digitale levenslijn’ ontwikkeld. Dit is een aparte verbinding over het bestaande HSLnet glasvezelnetwerk, voor digitale diensten op gebied van zorg en veiligheid. U hoeft geen gebruik te maken van internet.

De digitale levenslijn in combinatie met televisie en telefonie
Door de combinatie van televisie, telefoon en de digitale levenslijn kan er een kostenbesparend pakket geboden worden. Dit pakket wordt het senioren pakket genoemd.

De kosten voor het seniorenpakket zijn € 35,- incl. btw per maand.

U kunt HSLnet geheel vrijblijvend benaderen om verdere uitleg te krijgen en uw vragen beantwoord te krijgen. Kiest u voor een seniorenpakket met de digitale levenslijn dan zal HSLnet uiteraard volledig ondersteunen bij de overstap en het aansluiten er van.

Stap over
Meldt u nu aan voor het seniorenpakket van HSLnet via info@hslnet.nl of bel naar HSLnet: 040 72 00 720. Ook kunt u hier terecht met uw vragen.