De kracht van de coöperatie

Graag brengen wij de meerwaarde van onze coöperatieve aanpak voor het voetlicht. Ook u heeft de keuze om zich bij ons aan te sluiten, want samen bereiken we meer!

De Coöperatie HSLnet u.a. is in 2012 opgericht. Het doel van de coöperatie is om een open glasvezelnetwerk aan te leggen waarop alle inwoners, bedrijven en instellingen zich kunnen aansluiten. Een open netwerk waar providers hun diensten leveren. Een netwerk waarop ook lokale en maatschappelijke diensten kunnen worden aangeboden, naast televisie, internet en telefoon. Ons glasvezelnetwerk ligt al in alle kernen (Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel), Bedrijventerrein De Poortmannen in Heeze, het Kasteel in Heeze, Kapellerput, het Crematorium, de Huisvenseweg in Heeze en het Providentiaterrein in Sterksel. Er ligt dus een groot kapitaal in de grond, waar iedereen in Heeze-Leende gebruik van kan maken. Eerst moeten we meer leden krijgen op ons netwerk, voordat we het buitengebied kunnen gaan aanleggen.


In Heeze-Leende is het middel: glasvezel. Het doel: verbinden en vernieuwen. Het model: de coöperatie waar leden zelf eigenaarschap en daarmee zeggenschap hebben.

Onze kernwaarden

Onze techniek

Eigen ZeggenschapHD TV
Lokale betrokkenheidStabiel en snel internet
SolidariteitToekomst vast
Lokale support van vrijwilligers

Open netwerk, voor smart-home solutions,

zorg op afstand, scholing en beveiliging.